Achtergrond

Zin Orde is een jonge onderneming, opgericht in 2016 door mijzelf, Lianda van der Schilden. Als docente Engels en taalkundige is taal één van mijn grootste passies. Taal vormt identiteit en identiteit vormt taal. Correct taalgebruik vormt een uitdaging die voor sommigen meer plezier oplevert dan voor anderen. Omdat ik er bijzonder veel plezier aan beleef laat ik me graag inzetten om anderen te helpen bij het oppoetsen van hun teksten.

Voorts kunt u bij mij terecht als u wat extra inspiratie kunt gebruiken bij het schrijven van teksten. Als amateurmuzikant ben ik ook graag bezig met vindingrijk taalgebruik in de vorm van liedteksten. Dus ook als u een creatieve opdracht heeft die uitgevoerd moet worden, kunt u bij mij terecht.

Ik ben opgeleid als Engels taalkundige aan de Universiteit van Leiden en de Hogeschool van Amsterdam, maar heb me tijdens mijn opleiding ook constant ontwikkeld op het gebied van de Nederlandse taal. Vanuit deze achtergrond denk ik u van kundig advies te kunnen voorzien.